Csepel Sziget Iroda és Raktárközpont


Kérje kedvezményes ajánlatunkat június 30-ig!


A Fémmű története Híreink!

A Csepel Fémmű jogelődjét Weiss Manfréd alapította 1892-ben. A Budapest déli részén elterülő Csepel szigeten felépült gyártelepen kezdetben a hadiipari termelés volt a meghatározó. Az I. világháborúban súlyos károkat szenvedett ipari központ termelése később a polgári felhasználású félkész termékek irányába tolódott el. Weiss Manfréd és utódai újabb vállalataink kívül számos új gyár és üzem telepedett meg a területen. A '90-es évek végéig állami tulajdonú cég több mint 10 évvel a rendszerváltás után is a fővárosi munkásság fellegvárának mondható.

A teljes Csepel Művek közel egynegyedét kitevő, mintegy 140.000 négyzetméteren elterülő Csepeli Fémmű felszámolásból történő értékesítése új távlatokat nyit az ipari, kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásoknak.

Cégünk német mintára egy sokféle igényt kielégítő ipari központtá kívánja fejleszteni a területet, számos előnyt kínálva mind a bérlőknek, mind a vásárolni szándékozóknak. A Csepel Sziget Iroda és Raktárközpont megvalósításához kellő tapasztalattal rendelkezünk, hiszen néhány évvel ezelőtt Budaörsön már hajtottunk végre hasonló kezdeményezést, a vártnál is nagyobb sikerrel, mert az akkor még elhanyagolt és félreeső terület mára már a vállalkozók közkedvelt telephelyévé vált.

A munkahelyi övezeti minősítésű területen elhelyezkedő csepeli csarnokok és irodaházak elsősorban azokat az ipari termelést és a kereskedelmi tevékenységet folytató kis- és középvállalkozásokat várják, akik ki kívánják használni az ingatlanok prognosztizálható értéknövekedéséből adódó nyereséget. A környék infrastruktúrája kiváló. A továbbépülő M0-ás körgyűrű, és az Uniós támogatásból megvalósuló csepeli bekötőút a közúti áruszállítást igénylő vállalkozásoknak kedvez, a vasúti vagy vízi szállítmányozást preferáló cégek pedig a már meglévő és jól működő szállítási útvonalak közül válogathatnak. A telep tömegközlekedéssel is könnyűszerrel megközelíthető.
A különleges hangulatot árasztó, flexibilis belső kialakítású csarnoképületek homlokzata megújul, csakúgy, mint a terület teljes közműhálózata. A nagy energiaigényű termelői tevékenység kiszolgálásara a jelenlegi közműkapacitás is alkalmas.
Az olcsó lokális munkaerő (a telepen belül több munkásszálló is üzemel), és a piaci viszonyokhoz képest alulárazott ingatlanok a költségérzékenyebb vállalkozók számára is valódi vonzerővel bírnak.

A Csepel Sziget Iroda és Raktárközpontban irodák 20 m2-től, raktárak pedig már 50 m2-től bérelhetők. Az eladásra kínált egységeknél irodák esetén 100 m2, raktáraknál 500 m2 a minimálisan megvásárolható terület. A kevesebb tőkével rendelkező vállalkozásoknak az Indotek kedvező feltételekkel nyújt lízing lehetőséget, melynél a havi törlesztő részlet alig magasabb a bérleti díjaknál, viszont a törlesztési idő lejártával a bérlő tulajdonjogot szerezhet.

 
Csepel Sziget Iroda és Raktárközpont